Klinkers Makelaardij

In Sittard en omgeving

Neem contact op

Taxatierapport Klinkers Makelaardij

Bij Klinkers Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie in Sittard en omgeving. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapport voldoet aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden opgesteld. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Sittard

Een taxatie is van belang wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Hypotheekverstrekkers zullen vragen naar een gevalideerd taxatierapport. Wij zullen het rapport opsturen naar het NWWI, zodat zij het rapport kunnen valideren. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt eveneens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bij Klinkers Makelaardij heeft u al een gevalideerd taxatierapport vanaf € 495,- incl. btw.

Let op: Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidstermijn voor een taxatierapport. Dit kan variëren van drie tot zes maanden.

Vraag direct een taxatie aan!

Wij zijn lid van Vastgoedpro, NRVT en aangesloot bij het validatieinstituur NWWI.